czwartek, 29 kwietnia 2010

Bezmięsnie


Zachciało mi się naleśników, ale niezbyt lubię takie na słodko ( no chyba, że z nutellą i bananami :)). Moja ulubiona wersja to ze szpinakiem i kaszą gryczaną. Do tych dodałam jeszcze tonę czosnku i mozarellę. Wyszło pycha. Każdy ma jakiś swój sprawdzony przepis na naleśniki ale ja sobie upodobałam ooo taki i polecam go szczególnie. Sa one wyjątkowo cieniutkie w sam raz do zapiekania z przeróżnym nadzieniem. Smacznego!

1 komentarz:

  1. szpinak i kasza gryczana!
    dwa bardzo lubiane przeze mnie smaki. nigdy nie łączyłam. tym bardziej w naleśnikach.
    podoba mi się taka odmiana dla moich ulubionych ze słodkim twarożkiem :-)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...